Table of Contents Table of Contents
Next Page  22 / 48 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 22 / 48 Previous Page
Page Background

22

2016

יולי

265

גיליון

|

|

בשר, בשר ובשר

במסעדת אנגוסרי בעין המפרץ גם המנות הראשונות הן בשריות

13:00-7:00

, שישי

18:00-7:00 '

שעות פתיחה: א'-ה

04-8581602 .

א.ת. תפן, בניין נוף (ביציאה לכרמיאל), טל

חדש!

חומוס ביתי

בצלחת/

פיתה

קפה, מאפים ופיצות, כריכים, סלטים, שתייה

מוצרי חלב, חטיפים, סיגריות, עיתונים ועוד

והכי חשוב:

השירות החם, היחס האישי והסנדביצ'ים המדהימים של חני

מכירה בהקפה

למשרדים וחברות

נכון שבשר אמור להיות

המנה העיקרית. ונכון גם

שארוחה נורמלית אמורה

לכלול גם מנה או שתיים

שבאות לפני המנה הבשרית,

והן אמורות להיות קצת פחות

בשריות. אבל אם כתיבת

המדור מזמנת לצמד קרני

ו

בורים ארוחה של חמש מנות

בשריות, שכולן נעות בס

ו

קאלה שבין נהדר לנפלא, מי

אנחנו שנתלונן?

אנגוסרי שבקניון עין המפ

ו

רץ היא אחת מארבע מסעדות

ברשת אנגוס, שהחלה את

דרכה לפני עשור במסע

ו

דת אנגוס המוכרת בדיר אל

אסד. כיום יש לרשת סניפים

במגדל, בחיפה ובעין המפרץ,

וממש בימים אלו נפתח גם

סניף רביעי בתל אביב.

כל הסניפים עובדים בקו

ו

נספט חדש ומרענן: מזמינים

בקופה את הארוחה, תופסים

שולחן, ומחכים שיקראו בש

ו

מכם כדי לקחת את האוכל. כן

כן, כמו בארומה, רק עם תפ

ו

ריט בשרי. מי שמעוניין, יש

גם חלק עם הגשה של מלצ

ו

רים בדרך הישנה והטובה.

ומה שיותר חשוב זה מקור

הבשר ואיכותו. כל בשר

הבקר והכבש מגיע מהעדרים

של משפחת דבאח. על גידול

העדרים אמון אב המשפחה,

פאדי דאבח, דור שלישי למ

ו

גדלי בקר וצאן, שמגדל את

העדרים שלו בגליל. כיום כל

\אייל כץ

יצא לאכול

הבשר מיועד לרשת המסע

ו

דות. ובכל חמש המנות שט

ו

עמנו הרגשנו את האיכות של

הבשר בכל ביס.

פתחנו בצמד מנות פתיחה.

הראשונה היא צ'וריסוסוס

טלה על חצילים עם סלט

שמח. לנקניקיות חריפוּת

טובה שאיפשרה לחיך האש

ו

כנזי שלנו להרגיש גיבור,

ובמקביל נתנה ביטוי גם

לטעמו של הבשר. הפותחת

השנייה הייתה ברזואלה עגל,

נתחי בשר עגל כבוש פשוט

מעולים, עם טעם של נקניק

משובח, מאלו שנתקלים בהם

בעיקר באירופה. נתחי הבר

ו

זואלה הוגשו עם לבבות אר

ו

טישוק ופרמזן, כי בכל זאת

צריך לאזן קצת את מתקפת

החלבונים.

כדי להירגע קיבלנו דוגמה

ממנות הכריכים – רוסטביף,

המוגש על פרוסות של בגט

טרי ועליהן איולי טוב, חרדל

דיז'ון, קצת עלים ירוקים ומ

ו

לפפון חמוץ קטן שלם. אפשר

להתמודד עם כריך כזה בביס

גדול, אפשר בשלושה קטנים,

ובכל מקרה זה טעים טעים.

אחמד, המארח הצעיר והנ

ו

מרץ שלנו ומנהל המסע

ו

דה, מביא לשולחן עוד איזה

צ'ייסר, והנה אנחנו מתקד

ו

מים לדוגמה ממחלקת ההמ

ו

בורגרים. אחמד בחר עבורנו

את ה"מיקסבורגר", המבורגר

שעשוי מתערובת של בשר

עגל וטלה. הוא מוגש כמיטב

המסורת על לחמניה פתוחה

עם רוטבים וחסה, וטעמו

היה מיוחד במובן המצוין של

המילה.

המנה הבאה הייתה נתח

אסאדו יפהפה, רך, עסיסי

וטעים, מתקלף בקלות מה

ו

עצם ומשלים חוויה בשרית

לעילא.

קינחנו במלבי, שהוגש עם

קוקוס קלוי, ניחן במתיקות

מעודנת ובמרקם נעים, בדיוק

מה שצריך כדי לסגור ארוחה

שכזו.

המקום נעים מאוד, וניכ

ו

רת בו ידו של מעצב מיומן.

שילוב של שולחנות וכי

ו

סאות מעץ, ספסלים בדמוי

עור, קירות לבנים אדומות,

קווים נקיים, תאורה נאה ונ

ו

עימה וקירות נטולי תמונות.

גם ההגשה מוקפדת, כולל

כלים מעוצבים, צילחות נאה

והפתעות קטנות כמו שלושת

התבלינים שמסודרים בצד

הצלחת של האסדו מוכנים

לטבילה.

המחירים נוחים ממש. מנת

שקלים, מנת

27

צ'וריסו עולה

שקלים (ועל

35-39

המבורגר

זה עוד יש מבצעים) והמנה

היקרה בתפריט – נתחי פילה

שקלים.

89

בקר, עולה

למקרה שתהיתם, התפריט

כולל גם תוספות ואפילו

שני סלטים. למקרה שדאג

ו

תם אחד הסלטים מבוסס על

"פיצוחי שווארמה", והש

ו

ני על עוף. מזל שאת העוף

אפשר להחליף בטופו.

אנגוסרי, עין המפרץ, פתוח כל

עד אחרון הלקוחות,

11-

יום מ

04-6731724 ,04-6731724

* הכותב היה אורח המסעדה

האסדו. מתקלף בקלות מהעצם

צילום: אחינועם כץ