Table of Contents Table of Contents
Next Page  22 / 48 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 22 / 48 Previous Page
Page Background

22

2016

פברואר

259

גיליון

|

|

\אייל כץ

יצא לאכול

13:00-7:00

, שישי

18:00-7:00 '

שעות פתיחה: א'-ה

04-8581602 .

א.ת. תפן, בניין נוף (ביציאה לכרמיאל), טל

חדש!

חומוס ביתי

בצלחת/

פיתה

קפה, מאפים ופיצות, כריכים, סלטים, שתייה

מוצרי חלב, חטיפים, סיגריות, עיתונים ועוד

והכי חשוב:

השירות החם, היחס האישי והסנדביצ'ים המדהימים של חני

מכירה בהקפה

למשרדים וחברות

באיחור קל הגיעה גם לאזו

ל

רנו סצינת מסעדות השף של

שפים ערבים צעירים, מאלו

שמתבססים על מטבח ערבי

ומוסיפים לו טוויסט בינ

ל

לאומי כלשהו. הטרנד הזה

חזק מאוד באזור נצרת, שלח

סניפים לוואדי ערה, למושבה

מגדל וגם לעכו, אבל איכשהו

דילג על אזור הגליל המער

ל

בי.

מי שדואג לתקן את המח

ל

סור הם אנשי עסקים עם חזון

שפתחו בכפר יסיף את מסע

ל

דת “לזרוס“, השוכנת במבנה

250

קשתות עתיק ויפהפה בן

שנה ומציעה אוכל ים תיכוני

איטלקי. על המטבח מופקד

שף שאדי בשארה, לשעבר

השף של מסעדת אלבאבור

הידועה, שאירח אותנו לארו

ל

חת טעימות מהנה ומיוחדת.

פתחנו בסלט מוצרלה

שהוגש עם פוקצ'ת הבית

וחמאה. אני מסמפט סלטים,

אבל קשה להמם אותי איתם.

הפעם התלהבתי הרבה מעבר

לממוצע. עלים גדולים של

גרגיר הנחלים, כדורי מוצ

ל

רלה טרייה, תערובת אגוזים

ושקדים, פלחי תפוז סיני וע

ל

גבניות ששרו בחומץ בלסמי,

בילו כשעה בתנור הלחם

לפני שהגיע לחומו הגבוה

וצוננו היטב - כל אלו הת

ל

חברו לאחד הסלטים המר

ל

עננים והטעימים שאכלתי

לאחרונה.

בעוד הסלט מסיים את תפ

ל

קידו קיבלנו לחמעג'ון עם

בשר כבש טרי, טעים ומתובל

כהלכה. מנה טובה, טעימה

ומשביעה.

המנה הבאה הייתה סוכריה

אמיתית. מילולית. זהו שמה

של המנה - סוכריות פסטה

במילוי לבנה ביתית, היא

נראית כמו סוכריות ובדיוק

כמו הממתק הזה - היא הפ

ל

תעה מרעננת עם קורטוב של

חוצפה. הפסטה ביתית, הלב

ל

נה גם, שתיהן טריות לעילא,

וכל הטוב הזה טובל ברוטב

של חמאת זעתר, להרבות

שמחה וקלוריות. חברי ואני

סיכמנו שאילו הייתה המנה

כוללת ערימה של כמה עש

ל

רות סוכריות כאלה, הן היו

מתחסלות “בלי להרגיש“.

המנה העיקרית הייתה מנת

הדגל של המסעדה, טורטליני

ראגו כבש. שוב, בשר מעולה,

פסטה טרייה בעבודה עצמית,

כשכל היופי הזה (המנה אכן

גם יפה מאוד) מוגש על קרם

עדין של עגבניות מיובשות

עם שמן זית ולבבות אר

ל

טישוק טריים. מנה נהדרת

ומיוחדת, שלמרות תחכומה

היא נוחה לאכילה ומענגת

עד מאוד.

קינחנו באספרסו מצוין

ובקדאיף חביב (נושא הקי

ל

נוחים והמתוקים עדיין דורש

טיפול), והופתענו לגלות

שהמחירים במסעדה נוחים

בצורה בלתי רגילה. מנת

75

הדגל, למשל, עולה רק

שקלים. המנה היקרה ביותר

ק

ש

120

(צלעות טלה) עולה

לים, יש גם סטייק אנטריקוט

, אולם יתר

110-

גרם ב

300

המנות העיקריות נעצרות

הרבה קודם (למשל: ריזוטו

ירוק, צדפות קוקי סאן ז'אק

, רולדת

65-

וקציפת פרמז'ן ב

חזה עוף במילוי מיקס פט

ל

ריות בציפוי קריספי, מוגש

על ניוקי ביתי ברוטב קרם

חרדל בעיטור חזה אווז מעו

ל

.)85-

שן - ב

המקום, כאמור, יפהפה

ורומנטי. הוא שופץ עם הרבה

מחשבה, שומר על העיצוב

ההיסטורי, וכולל פינות ישי

ל

בה אינטימיות לזוגות ולמש

ל

פחות, אך גם חללים מרווחים

לאירועים של עשרות אנשים.

לזרוס, כפר יסיף, כביש פני

־

מי מול מרפאת “כללית“,

,12:00-

פתוח כל השבוע מ

050- ,04-8268807 '

טל

.7770583

* הכותב היה אורח המסעדה

טורטליני מתחת לקשת

מסעדת לזרוס היא מסעדת שף ערבית איטלקית, השוכנת במבנה עתיק

ומציעה כמה הפתעות קולינריות במחירים נוחים ביותר

מסעדת לזרוס. פינות ישיבה אינטימיות לצד חללים

מרווחים לאירועים