Table of Contents Table of Contents
Next Page  24 / 48 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 24 / 48 Previous Page
Page Background

24

2016

מרץ

260

גיליון

|

|

13:00-7:00

, שישי

18:00-7:00 '

שעות פתיחה: א'-ה

04-8581602 .

א.ת. תפן, בניין נוף (ביציאה לכרמיאל), טל

חדש!

חומוס ביתי

בצלחת/

פיתה

קפה, מאפים ופיצות, כריכים, סלטים, שתייה

מוצרי חלב, חטיפים, סיגריות, עיתונים ועוד

והכי חשוב:

השירות החם, היחס האישי והסנדביצ'ים המדהימים של חני

מכירה בהקפה

למשרדים וחברות

\אייל כץ

יצא לאכול

במסעדת מרוש יצא לי לס

ע

עוד פעמיים, ובשתי הפעמים

החוויה הייתה נחמדה, אך לא

מסעירה. מסתבר שלפעמים

הסוד הוא מה להזמין מתוך

התפריט.

הפעם הגעתי עם המשוחרר

הטרי, שמצד אחד הוא פרטנר

נהדר לבשר, ומצד שני מותיר

לי להתמודד עם כל הסלטים

לבדי. נביל חנא, בעל המסעדה

ונצר גאה למשפחת מסעדנים

ידועה מהכפר רמה, מקבל

אותי בחיוך רחב. מטר, מלצר

מיתולוגי באזורנו, פורש על

השולחן מבחר סלטים מפתה.

לצד המזטים הפופולריים

והמוכרים (דגמתי את כולם,

והם היו טריים ועסיסיים) היו

גם הברקות כמו פתוש נהדר

עם גבינה איכותית והרבה

סומק, סלט ז'רז'יר טרי פריך

ועוקצני, וסלט תבולה מצוין.

במזטים התבלט סלט סורימי

- חתיכות של בשר סרטן עם

מיונז וירקות.

כדי שהצעיר לא ישתעמם

בעוד אני מתענג על הסל

ע

טים, הגיעו שתי מנות ביניים.

האחת מכונה “ראש ציפור"

וכוללת נתחים קטנים של

פילה עגל, שורים ברוטב שום

ולימון. הם רכים, עסיסיים,

וטעימים להפליא, בעיקר על

פי עדותו של הבחור שממול,

אבל גם לפי שני הביסים

שהצלחתי לחלץ ממנו.

אבל לא לדאוג לי. מנת בי

ע

ניים נוספת שהוגשה הייתה

ראשי קלמרי מטוגנים,

שהוגשו עם שתי אצבעות סו

ע

רימי. מאכל ים פשוט ובסיסי,

שהיה עשוי נכון ומהנה מאוד.

והיה גם עראיס, שזה בשר

כבש טחון ומתובל שמוכנס

לתוך פיתה, והפיתה מצי

ע

דה משתזפת על האש משני

צידיה עד לתחילת השחמה.

התוצאה: מאכל פשוט ומו

ע

פלא, עם טוסט-פיתה בעל

שכבה פריכה ושכבה רכה,

שחובק שכבת בשר נדיבה

וטעימה מאוד.

כעיקרית קיבלנו תערובת

גריל שכללה את הנתחים

המובחרים: פילה בקר, נתחי

אנטריקוט ושיפודי בשר כבש.

שלושת סוגי הבשר היו לא

פחות ממעולים, כשבמיוחד

מפתיע בשר הכבש. רך מאוד,

טעים מאוד ופשוט מצוין.

בעיקריות יש גם מנות בשר

כמו שיפודי פרגיות ודגים,

ותפריט הקינוחים של המ

ע

סעדה (אנחנו ויתרנו הפעם)

כולל מלבי, עוגה חמה או

גלידה.

רמת המחירים במסע

ע

דה סבירה, אך יקרה יותר

ממסעדות מזרחיות אחרות.

נביל מצהיר על כך בגלוי

ומסביר: “אני מעדיף לא

להתפשר. לא בכמות ולא

באיכות. אני מעדיף לתמ

ע

חר בכמה שקלים יותר, ולא

להגיש בשר זול יותר ולשים

פחות בשר על כל שיפוד".

החוויה המצוינת (שעבורי

גם הייתה מתקנת) שעברנו

שם תחזיר אותי בהחלט למ

ע

סעדה כסועד מן המניין.

,89

מסעדת מרוש, כביש

תחנת דלק דור אלון (בצד

הדרומי, בין נוה זיו למעיליא),

050-4412051 ,04-9570512

* הכותב היה אורח המסעדה

לדעת מה להזמין

סיפקה לנו חוויה מענגת של סלטים, פירות ים ובשרים

89

מסעדת מרוש על כביש

העראיס. מאכל פשוט ומופלא